27-07-05

overdose

Situatie: dik jaar samen met J., ik zie dien jong echt graag en toch heb ik regelmatig wel eens een 'overdose van J.' gevoel, vooral nadat we een aantal dagen achtereen constant bij elkaar zijn geweest, een 'laat me effe met rust en nu wil ik alleen zijn' gevoel.
En als ge dan vergelijkt met de vriendinnen die elke second bij hun schattebout willen doorbrengen, maak ik me soms zorgen, is dat een teken dat deze relatie 'het' toch niet is? Gaat dit ooit veranderen? Samenwonen zie ik op dit moment echt niet zitten, ik denk dat ik zou gek worden zonder mijn eigen space, maar wat als mijn mening daar niet over verandert?
Een dag later ben ik dat alweer vergeten, paar dagen later verlang ik naar hem te zien en toch is dit een terugkerend gevoel...

17:41 Gepost door Elle | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

ik denk dat dit wel normaal is... Bij mijn ex-relatie heb ik dat ook gehad, en om duidelijk te zijn: ik zie die jongen nog altijd doodgraag! Ik zou nog steeds mijn leven voor hem geven...

Gepost door: Anne | 27-07-05

* wel grappig .. 'k heb met dezelfde vraag gezeten .. ik had dat ook met men ex .. zou ni weten of het bij échte liefde anders is .. nu ja, de liefde was er ze :p maar als ik zo koppeltjes hoorde die altijd bij hun vriend wilden zijn dan had ik ook zoiets van "misschien is het toch anders"

Gepost door: LittleStar | 27-07-05

spook hier zo veel je wil en niet teveel piekeren! voor niets nodig. Binnen een relatie moet je af en toe gewoon vechten voor je vrijheid!

Gepost door: ac | 27-07-05

binnen een relatie... is het belangrijk dat je elkaar vrijheid geeft, zeker als je voelt dat je het nodig hebt, het is helemaal niet abnormaal dat je af en toe eens een moment voor jezelf wil, ik heb dat ook en dat kun je meestal goed compenseren door elk een andere hobby te hebben of dat jullie elk eens iets apart doen zo heb je eventjes een adempauze.

Ikzelf zou het ook niet kunnen verdragen dat ik dag in dag uit op mijn geliefde zijn gezicht zou moeten kijken en dat is niet omdat je liefde daarvoor minder is dan bij een ander koppel die wel elk moment van de dag bij elkaar willen zijn. Het is gewoon dat je ergens nog behoefte hebt om een klein stukje persoonlijkheid voor jezelf te houden, en daar is niets verkeerd aan. :-)

Gepost door: Lara | 27-07-05

logisch dat is normaal, dat je de ene keer gerust gelaten wil worden, en de andere keer zo graag bij je vriend(in) wil zijn. Ik denk dat dit bij een normale relatie zo is. Ik denk dat je toch enige ruimte moet hebben in een relatie, en toch een verlangen. Je bent menselijk bezig, ellie!

Gepost door: just a girl | 27-07-05

Ik denk dat dat ook een beetje leeftijdgebonden is. Vroeger wou ik ook nie liever dan altijd samen met mn lief van toen zijn. Nu hecht ik ook veel waarde aan vrijheid en me-time. Dat heeft gewoon iedereen nodig. En ik denk juist dat altijd bij uw ventje zijn geen gezonde situatie is. want dan verwaarloos je veel andere dingen en mensen..

Gepost door: Tinkerbell | 27-07-05

. En na een jaar moet je je nog niet verplicht voelen van samen te gaan wonen maar als ik koppels zie die al vier jaar samen zijn maar nog niet plannen om samen te gaan wonen begin ik me toch vragen te stellen. Het is goed dat je deze vragen luidop durft stellen, een antwoord vinden kost natuurlijk wel wat tijd.

Gepost door: Hephi | 28-07-05

succes succes met je nieuwe blogje.. ennuh over een raltie weet ik alles ppfff breek me de bek niet open! liefs Zonnetje

Gepost door: Zonnetje | 28-07-05

De commentaren zijn gesloten.